BLOGNIEUWS


Dag lieve eendjes, ouders, grootouders en andere sympathisanten,

Ik heet jullie welkom op mijn blog.

Ik doe mijn best om jullie via deze weg zoveel mogelijk te laten meegenieten van de fijne momenten die ik met jullie schatjes beleef.

Zoals jullie merken, ben ik nog een beetje op de 'experimenteertoer' en is de lay-out nog ver van professioneel maar ik leer elke dag bij en tips & tricks van meer ervaren bloggers zijn steeds welkom.

Groetjes,
juf Leen

donderdag 12 juni 2014

Rode duivelsgekte voor vaderdag

Met het wereldkampioenschap voetbal in het vooruitzicht was de inspiratie snel gevonden voor een tof cadeau voor papa. Wel niet te onderschatten wat we daar allemaal moesten voor doen. Schilderen, scheuren, kleven, versje leren... we begonnen er meteen aan en juf was alweer onder de indruk van onze kunsten. We zijn duidelijk bijna klaar voor de eerste kleuterklas.
      
Klein intermezzo: Babette bracht iets mee naar de klas... wat was dat nu? De meningen waren verdeeld...
tot Aaron met het verlossende antwoord kwam: een 'duifeltje' Juf moest wel een beetje lachen met de verbastering van een duif en de rode duivels maar geef toe: tof gevonden!

 
En off we go again... schilderen maar om papa zijn supportershoed mooi te maken             
In een leuk prentenboek dat juf vertelde, speelde Anna met haar papa een memoryspel. Dit vonden wij wel een leuk idee. 2 dezelfde kaartjes zoeken... GEVONDEN!
       
Domino is ook een leuk spelletje. Kijk maar...
 
Paulien begint al af te tellen tot haar gips eraf mag en kruipt ondertussen vrolijk rond. Susie kruipt solidair mee. Lief hé!
 
Het succes van de papa-muur: we vertellen honderduit aan elkaar over onze papa.
     en Tofke vertelde nog eens over Jezus zijn papa. We wisten nog hoe die heet: Jozef.

Rode duivelsgekte bij de supporters en Jules deed lustig mee. Straks komen de papa's voetballen: JOEPIE!
        
We versierden een duiveltjespuntzak om popcorn in te doen.       we kregen van mevrouw leuke koetjes om op te springen: instant succes. Dank je wel!

Hoeveel x nog slapen en het is papa's feest? We maakten een aftelkalender en zetten elke dag een kruisje.
  
    
O ow... Jules heeft een verrassing bij... wat zou dat zijn?

 

  POPCORN, mmmm, we mochten eens proeven.    Noah denkt nog even na of hij dat wel lekker vindt...  Wat een mooie vlag Jules! Mochten we nu eens toffe foto's trekken om in papa zijn cadeau te stoppen. SMILE.
                
Er stond nog iets leuks op het programma: popcorn maken. Spannend! We waren een beetje bang van het POPpend geluid en OEI! vlug het deksel op de pot juf!!! De popcorn springt eruit!!! Gieren van het lachen hebben we gedaan. Dolle pret.

                       
Een hele pot vol. Nog een beetje suiker toevoegen...

   We moeten ons cadeau gauw afwerken want maar 2x slapen en het is zover. Popcornzakjes vullen:               en de overschot??? Die mochten we lekker zelf opsmullen...  
We hopen dat de papa's blij zijn met dit leuke geschenk:
  

Nog enkele sfeerbeelden van het popcornverhaal. Kijk en geniet:



             

Geen opmerkingen:

Een reactie posten